FillimiProduktetShërbimetShpalljePërkrahjaShkarkimeKlientëtDilerëtKontakt

Klientët


Informacion

info tekst

Për ne

Ndërrmarja Rikon është themeluar në vitin 1997. Aktivitetin e saj e filloj si një biznes i vogël privat që ofronte sherbime fotokopjimi, pas përfundimit të luftës në Kosovë, në vitin 2001 u rihap. Aktiviteti kryesor i kompanisë  është shitja, servisimi dhe mirëmbajtja e paisjeve të Teknologjise Informative – duke perfshirë me sukses tërë tregun e Kosovës  dhe sot është një nga liderët kryesor në tregun e Republikës së Kosovës.

 

Rikon tani me eshte distributor i autorizuar nga RICOH Internacional ne Republikën e Kosovës. Ne përfaqësojmë RICOH në shitje dhe servisimin e paisjeve fotokopjuese, multifunksionale (MFP), projektor, etj. RICOH është një nga prodhuesit kryesorë të paisjeve fotokopjuese në botë.

 

Qëllim i kompanisë tonë është që në tregun e Kosovës të sjellim prodhim më të njohur në fushën e printimit dhe paisjeve tjera të IT-së, që do të thotë që klientët tanë të kenë shërbime sa më efikase dhe të përshtatshme në ambiente të punës, vlera të larta të shërbimeve duke filluar nga shitja, mirëmbajtja, instalimi dhe intervenimi i shpejt I  teknikëve.

 

Sistemi i punës sonë ndahet në disa degë, ku tërësia e tyre krijon që shërbimet të jenë të plota duke bërë që kompania jonë të jetë më e favorshme, dhe më e përshtatshme nga konkurentët tjerë.

Profesionalizmi i teknikëve tanë që kombinohet me funksionalitetin unik , siguron që të ofrojmë shërbim të shpejtë, jashtëzakonisht të sigurt  për klientët tanë.

 

Ne zbatojmë vlerat tona kryesore për harmonizimin e ambientit, Thjeshtësinë e jetës dhe të punës, njohuri te menaxhuara në ofrimin e produkteve, sistemeve, solucioneve dhe shërbime për klientët tonë.

Site map  | Për ne  | Partnerët  | Webmail